drama Skønheden i Alting

Skrevet den 25 december, 2016 | af Maria-Louise Madsen

0

Filmanmeldelse: Skønheden i Alting

Kender i de der film der bare rammer plet? Film der får dig til at snøfte lidt, grine og måske også giver en klump i maven? Det gjorde skønheden i alting hos mig.. Men, for der er dog et men! Jeg ville ønske de havde castet anderledes!

Skønheden i Alting

Copyright: Warner Brothers

Historien

Skønheden i alting handler om Howard som driver et succesfuldt reklame bureau, men da han rammes af en stor personlig tragedie trækker han sig tilbage og ind i sig selv. Hans venner og partnere er meget bekymrede og prøver desperat at finde kontakten til ham. For at bearbejde hans sorg skriver Howard breve til Tiden, Kærligheden og Døden. Det er dog først da han får personlige svar fra universet at han indser at Tiden, Kærligheden og Døden har en stor betydning for hvordan vi lever vores liv. Og hvordan de 3 faktorer kan lede os til uventede og meningsfulde øjeblikke af stor skønhed.

Skønheden i alting har sådan et godt script og historien er helt utrolig gennemført. Den er rørende, underholdende og så er det sådan en smuk historie! Jeg var hele følelses registret igennem og fællede både en tårer, grinte og havde en klump i maven. Det er sådanne film som giver mening fordi de netop får en til at leve sig ind i historien og mærke den.

Skønheden i Alting

Copyright: Warner Brothers

Skuespillet

Skuespillet er der ikke en finger at sætte på, Will Smith gør det han er bedst til, Kira Knightly gør det hun er bedst til og Kate Winslet gør det hun er bedst til. Men jeg synes dog det er lidt synd at de er så store og etablerede skuespiller til lige netop den her historie. Da den er så smuk og rørende at det faktisk ville klæde historien rigtig fint hvis skuespillerne var mindre kendte. Det ville gør filmen mere indie og det kunne få den til at fungere endnu bedre!

Skønheden i Alting

Copyright: Warner Brothers

Visuelt

Visuelt er Skønheden I Alting er rigtig flot og meget Block Buster Hollywood. Med kolde farver i baggrunden og varme farver på karakterende. Det fungerer og det ved Hollywood alt om. Jeg er også stor tilhængere af lige netop den slags color grading, fordi det skaber en ret fin stemning og virker naturligt, på den unaturlige måde.

Musik og Lydbillede

Musikken i Skønheden I Alting er storslået og emotionel. Den er med til at forstærke følelserne og den passer rigtig godt ind.

Skønheden I Alting er klart et biograf besøg værd, selvom det ville klæde den med andre skuespiller så rør den dybt og det er en smuk historie.

Filmanmeldelse: Skønheden i Alting Maria-Louise Madsen

Skønheden i Alting - Premiere d. 25 Dec 2016

Historie
Skuespil
Visuelt
Musik og Lydbillede

Kort fortalt: Skønheden i alting er en smuk og rørende historie, selvom det er en kæmpe Hollywood produktion. Det ville dog have klædt filmen endnu mere hvis det var en indie.

4.8


Tags: , , , , , , , ,


Om skribenten

Filmelsker der holder utroligt meget af film om eventyr og historiske perioder. Altid begejstret for alt hvad Thomas Vinterberg rør ved.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑