Læs anmeldelse af The Midnight Sky på Filmpuls.dk
Cr. Philippe Antonello/NETFLIX ©2020

Filmanmeldelse: The Midnight Sky

3

George Clooney har hyret sig selv i hovedrollen i Netflix nye Science Fiction-film instrueret og produceret af, you guessed it, George Clooney. Han beskriver den selv som en blanding af ‘Gravity’ og ‘The Revenant’, men kan den leve op til de store forventninger, han har givet publikum?

Læs anmeldelsen af The Midnight Sky på Filmpuls.dk
Cr. Philippe Antonello/NETFLIX ©2020

Hvad handler den om?

Vi befinder os i 2049, og os mennesker har fuldstændig ødelagt jorden. Der er mange NASA-missioner i rummet for at finde andre planeter, hvor mennesker kan bo på.

Forskeren Augustine har frivilligt valgt at blive på en station i Arktis for at holde øje med missionerne i rummet, men pludselig finder han ud af, at en lille pige er blevet efterladt. De får kontakt til en mission Aether oppe i rummet, der er på vej hjem mod jorden. De skal nu på en farlig mission til en anden station for at kunne advare dem i rummet om, at de ikke skal vende tilbage til jorden.

Kan jeg anbefale den?

Netflix er åbenbart pjattet med rumfilm-og serier i øjeblikket, og den her skiller sig ikke vanvittigt ud. Det er en virkelig flot film, men en masse smukke billeder, men handlingsmæssigt sker der ikke det store.

Man følger to handlinger, Clooney nede på jorden og NASA-holdet oppe i rummet, og det er faktisk mere interessant at følge dem oppe i rummet end Clooney. Men det er som om, at filmen ikke lægger sjæl i nogen af handlingerne. Man føler med karaktererne, men det er ikke det helt store.

Læs anmeldelsen af The Midnight Sky på Filmpuls.dk
Cr. Philippe Antonello/NETFLIX ©2020

Det er ligesom at se to separate film, der er bundet sammen til én på en finurlig måde. Det vil helt sikkert have fungeret bedre som enten serie, eller hvis der blot var fokuseret på den ene handling.

Til trods for dette så leverer Clooney en solid præsentation, og hans forhold til den lille pige er yndigt, men ikke nok til at filmen virkelig efterlader et indtryk. Felicity Jones og David Oyelowo spiller to af astronauterne, og de gør det også super. Jeg er kæmpe Felicity fan, så alt hun er med i er noget for mig. Og igen gør hun det godt, selvom hun ikke har meget at spille med.

Musikken er helt fantastisk, hvilket ikke kommer som en overraskelse, når det er Alexandre Desplat, der styrer musikshowet. Han står bl.a. også bag musikken til ‘The Shape of Water’. Smuk soundtrack til en smuk film, der desværre har en knap så god handling.

Kort fortalt
'The Midnight Sky' er en smuk film, med solide skuespilspræstationer og god musik, men handling er desværre ikke interessant, og filmen er hurtigt glemt igen.
Din bedømmelse10 stemmer1.4399997120001
3

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.