Læs anmeldelse af we can be heroes på filmpuls.dk
Ryan Green /netflix

Filmanmeldelse: We Can Be Heroes

4

Glæd dig til et gensyn med Lavagirl og Sharkboy fra din barndom i denne søde fortælling om børn, der skal redde deres forældre.

Hvad handler den om?

I en verden med en masse ny teknologi, er der en gruppe af superhelte ved navn “Heroics”, der er vant til at optræde foran folk samt redde verden. Da en mystisk ting fra rummet pludselig vender ned til jorden for at overtage den, skal superheltene kæmpe for dem. Der er dog stærke kræfter bag, så da heltene ikke kan bekæmpe det mystiske væsen, er det op til superheltenes børn at redde dagen.

læs anmeldelsen af We Can be heroes på filmpuls.dk
Ryan Green/netflix

Missy Moreno er datter af en populære superhelt Marcus Moreno, og alle venter i spænding på, at hun finder ud af sin superkræft. Indtil da går hun dog i normal skole, men da hendes far bliver taget i kampen, bliver hun sat sammen med de andre superheltes børn, og de kommer op med en snedig plan.

Kan jeg anbefale den?

Det er sjældent, at jeg ser en ny børnefilm, jo mindre det er Disney. Men denne her så hyggelig og sød ud, samt den har en skøn rolleliste.

Det første man ser er et par superhelte, der flyver rundt i rummet. Og allerede der kan man se filmens svage led. Den er helt forfærdelig lavet, det hele ligner green-screen, det er virkelig skidt. Selvom børn tydeligvis ikke lægger mærke til det på samme måde som jeg, synes jeg alligevel at det er ærgerligt, at de ikke har ofret de nødvendige penge på at lave filmen ordentligt.

Der hvor filmen vinder points er ved dens handling. Det er en virkelig simpel og hyggelig præmis om børn, der prøver at finde sig selv i verden og lære af hinanden. Den viser, at man kommer længst ved at samarbejde, og at man skal acceptere hinandens forskelligheder.

Læs anmeldelse af we can be heroes på filmpuls.dk
Ryan green/Netflix

Forskelligheder, filmens anden styrke. Det er et ret stort cast as børn, faktisk over 6 af dem, hvilket er ret mange. De er allesammen vidt forskellige både udseendemæssigt og personlighedsmæssigt. Der er karakterer med forskellige etniciteter og endda en dreng med handicap, men det stopper ham ikke. Det er mega sejt, og karaktererne er gode forbilleder for børn.

Der er også noget for de voksne. Hvis du så ‘The adventures of Sharkboy and Lavagirl’, da du var barn og undrer dig over, hvor de er i dag, så får du svaret her. De er nu sammen og har en lille nuttet datter. Og det er endda Taylor Dooley, den originale Lavagirl, der har genindtaget rollen.

Derudover er der en masse sjove jokes og hentydninger bl.a. til Donald Trumps præsidentvalg, og en række populære skuespillere såsom Pedro Pascal, Christian Slater og Priyanka Chopra Jonas.

Kort fortalt
'We Can Be Heroes' er en hyggelig sød fortælling, der undeholder både børn og voksne. Den har et mangfoldigt cast med en række kendte skuespillere som Pedro Pascal. Bestemt værd at se for børn og barnlige sjæle
Din bedømmelse0 stemmer0
4

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.