copyright: Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.

Filmen som Sylvester Stallone fortrød at være med i, og nej, det er ikke ‘Rocky 5’!

Sidst opdateret:

Sylvester Stallone er klart en af de største action-stjerner, som verden har set. Han har formået at give hos muskelsvedende karakterer, der har været med til give os nogle fantastiske film-franchises, om det så er ’Rocky’ eller ’Rambo’. Men Sly har vitterligt også lavet meget, ja undskyld ordsproget, LORT! Det begynde for alvor i slut 80’erne, da måske hans manager fik ham overtalt til at være med i mere børnevenlige eller sjove film. Ikke at der bag en action-stjerne kan gemme sig en god komiker, men når man får film som ’Oscar’ eller ’Stop! Eller min mor skyder’ på sit cv, ja så har man dræbt muligheden for at blive en sjov mand.

Efter en fin genkomst til actionscenen i start og mit 90’erne, hvor Stallone var med i nogle ganske habile film, ja så svingede kurven ned igen, og han begynde at lave film under selv hans standard, og film som mere eller mindre røg direkte ud på video-dvd markedet. I dag er Stallones karrierer ret habil, og den gamle mand kommer snart ud med hans nyeste ’Rambo’ film, der har titlen ’Last Blood’. Men det er meget, hvis ikke ekstremt sjældent, at manden selv udtaler sig om hvilken film han fortryder at have været en del af. En af de få film, som han har været mest verbal overfor, er ’Rocky 5’ fra 1990. Filmen var en skuffelse for fans og Stallone selv, men her fornyeligt, der udtalte han sig på sin Twitter-profil, om hvilken film han virkelig har fortrudt at være med i. En film han selv kalder: ’Den værst producerede film’, som han selv har medvirket i.

Sammen med et billede af instruktøren John Herzfeld, der udgav Stallone denne ”smøre”.

Ja, det er simpelthen ’Escape Plan 2’, som har den tvivlsomme ære. Nu var den første ’Escape Plan’ film ellers en omgang god underholdning, som blev forøget ved at have både Sylvester Stallone and Arnold Schwarzenegger i samme fængsel. Men Schwarzenegger var ikke med i nummer 2, og det samme var niveauet fra 1’erem heller ikke. Og på trods af at ’Escape Plan 2’ også skuffede på indtægtsfronten, så besluttede Lionsgate alligevel at give grøn lys til en kommende 3’er. Personligt, så har jeg set traileren til den nye film, og jeg er ikke særlig imponeret, men når Sly anbefaler den, jamen så må man i det mindste give filmen et forsøg. Men jeg vil dog stadig påstå, at Sly burde være mere pinlig berørt over andre film i hans karriere end ’Escape Plan 2’. Og hvis vi skal grave alle skeletterne op fra filmhistoriens kirkegård, så var han i start 70’erne også med i nok verdens kedeligste sotfcore-pornofilm. Men den oplevelse har Sly nok fortrængt. Ikke desto mindre, så er her et par klip fra filmen (med titlen ‘The Italien Stallion’… it rings a bell), dog selvfølgelig uden frække scene.

Copyright: 20th Century Fox, Warner Bros., Lionsgate, Cinema Epoch, Twitter

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.