filmnyheder

Skrevet den 15 september, 2018 | af Line F. Svare

0

Filmpuls Podcast: Episode 3 – Predator special

Den nyeste film i Predator-filmserien, ‘The Predator’ har netop haft premiere (Du kan læse vores anmeldelse her).
I den forbindelse har Ida, Kofi og Line sat sig ned for at finde ud af, hvad det her Predator-univers egentlig går ud på.
Predator-serien består af fire film; ‘Predator’, ‘Predator 2’, ‘Predators’ og ‘The Predator’ – samt to crossovers i samarbejde med Alien-universet; ‘Alien vs Predator’ og ‘Aliens vs Predator: Requiem’.

‘Predators’ kom ud i 2010, og nu er der gået hele 8 år, før en ny film blev tilføjet til serien. Men hvorfor er det så populært og hvordan kan man blive ved med at fortælle historier om en vild alien-race som angriber menneskesoldater? Og hvad er den her Predator-alien egentlig for noget? Hvorfor har den dreadlocks?

Kender du overhoved ikke Predator-serien eller har du ikke set nogle af filmene, så er denne podcast perfekt til dig – Ida og Kofi forsøger nemlig at overbevise den total uvidende Line om hvorfor serien er værd at se.
Har du set filmene, så er der stadig masser nørderi for dig, og god underholdning i vores nyeste podcast.

God fornøjelse! Og smid gerne en kommentar her nedenunder

Tags: , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑