pulsen

Skrevet den 25 november, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Filmpuls’ skraldespand: The Garbage Pail Kids Movie

Filmpuls’ skraldespand, det er her at vi fra Filmpuls hiver det værste af det værste frem. Og nej, vi taler ikke om film, som er så dårlige at de er gode. Nej, dette er rene makværker, som vi bestemt ville ønske vi kunne slette fra vores sind.

Skribenten er ved sin lange søgen efter de dårligste film stødt alvorlig på grund hér! Takken for det kan delvis gives til min fætter, der under diverse advarsler lånte denne film ud, en film som ikke står på hans egen filmhylde, men som havde fået plads nede i en papkasse i kælderen. Efter jeg havde fortalt ham, at jeg var ved at søge efter de dårligste film, så sagde han prompte: “Den dårligste film nogensinde… den ejer jeg”!!! Aaaahhh, jamen så hit med den fætter Højben!!! Og ned gik vi i den halv-kølige kælder, hvor der nede på bunden af en 3 gange 34 papkasse kom et VHS-bånd op. ‘The Garbage Pail Kids Movie’… Okay, ja allerede titelen tyder på, at der er noget som ikke føles rigtig!
Og hjem til mine forældre drog jeg, der stadigvæk med stolthed ejer en VHS-båndoptager… Så, LET’S POP THAT SHIT IN AND LOOK!!!

100 minutter efter…

Okay, nu tager jeg det helt helt roligt…. pust ind, pust ud og tænk på noget godt….. NEJ, OP I BAGENDEN MED DET!!!! Godt nok har jeg set mange lortefilm i min tid, men efter at havde set ‘The Garbage Pail Kids Movie’, så er det tydeligt, at selv lortefilm har forskellige stadier af hvor meget de egentligt stinker af fækalier. Og denne film har sin helt egen specielle kategori, for normalt så bruger jeg ikke ordet “hader”, det er et stærkt ord som runger af dårlig karma og over-negativitet, men i dette særtilfælde bliver det altså taget i brug.

For når det kommer til denne film: Så HADER HADER HADER jeg den! Det kan ikke beskrives, hvor meget had og foragt jeg har overfor denne dynge skrald, som får fjernelse af polypper til at ligne en sand fornøjelse, som får ‘Batman and Robin’ filmen til at ligne ‘The Dark Knight’,’The Last Jedi’ til at ligne ‘The Empire Strikes Back eller ‘Teenage Mutant Ninja Turtles 2’ til at ligne Alfred Hitchcocks ‘Vertigo’… ja, man kunne blive ved og ved!

I ‘The Garbage Pail Kids Movie’ møder vi en ung dreng ved navn Dodger, der ved et uheld kommer til at åbne op for en mystisk skraldespand. Indholdet er nogle børneagtige væsner, der ligesom meget andet i filmen ikke bliver forklaret hvad de er og hvor de kommer fra. Denne lille gruppe af levende tingester indeholder forskellige personligheder, hvor en tisser konstant i bukserne, en anden brækker sig og en leger hele tiden med sine snotklatter. Disse væser er ‘The Garbage Pail Kids’ og de bliver hurtige venner med Dodger. Snart hjælper de hinanden i et plot, der er så intetsigende og stupidt, at jeg rent faktisk får gåsehud, hvis jeg fortsætter… men da meget i filmen aldrig bliver forklaret, så er det samtidigt også svært at huske hvad det var det hele handlede om, hvilket nok er INGEN TING!

Hvem filmen henvender sig til vides heller ikke, for det er hverken en film til børn, dem med barnlige sjæle, familier eller almindelige dødelige filmnørder.
Plottet rammer komplet ved siden af på alle punkter. Det er virvar af bræk, pis, prutter og de mest skrækkelige dialoger i mands minde, PLUS et musikalsk nummer af den værste slags (Askepot på dope), så kan man da kun være et grotesk, surrealistisk og halv-psykotisk individ, hvis man finder alt det møg, der foregår hér som fornøjeligt.
Effekterne er ligeledes elendige og de hér væsner er pænt dårlig lavet, der består i at dværg-skuespiller som render rundt med ufærdige animatronic-hoveder, der ville få enhver anstændig effektmager til at falde ned af stolen.

Hvis nogle spørger mig næste gang, hvad jeg synes der er verdens dårligste film nogensinde, så kan jeg godt sige at valget ikke bliver svær denne gang!
For at gense denne film ville være akkurat ligeså stupidt som at stikke ens testikler ind i en sulten hyænes mund!!! Og hvis det ikke var fordi det var min fætters film, så havde jeg destrueret filmen på stedet… og det er ikke løgn! 

Copyright: MGM

Tags:


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑