Ex-stormtrooperen Finn (John Boyega) spillede en enorm rolle i kampen..." /> Finn kæmper med sin identitet i 'Star Wars: The Last Jedi' - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 12 august, 2017 | af Sidsel Minuva

0

Finn kæmper med sin identitet i ‘Star Wars: The Last Jedi’

Ex-stormtrooperen Finn (John Boyega) spillede en enorm rolle i kampen mod The First Order i ‘Star Wars: The Force Awakens’. Og I efterfølgeren, ‘The Last Jedi’, kommer Finn til at slås med denne nye rolle.

I ‘The Force Awakens’ stod han med valget mellem at flygte fra The First Order og at hjælpe sine venner i kampen mod dem. Han ender selvfølgelig med at gøre sidstnævnte, mest af alt for kammeraternes skyld. Men hvad enten han synes om det eller ej, er han nu blevet en helt. Hans drøm om at flygte spøger stadigvæk i ‘The Last Jedi’, men han bliver også nødt til at håndtere realiteten—han er blevet en sand heltefigur.

Boyega forklarer, at alle i rummet har hørt om den unge Jedi, Rey, og ex-trooperen der reddede dagen. Han er en inspirerende helt for folk som Rose (en af de nye karakterer i ‘The Last Jedi’, spillet af Kelly Marie Tran), der kæmper for The Resistance, da The First Order har ødelagt deres hjem.

Finns nyfundne venskab med Rose, der er mekaniker og et meget mindre berømt medlem af The Resistance, betyder meget for ham. Han vil enormt gerne leve op til det omdømme, som han har fået, og virkelig være den person som f.eks. Rose tror, at han er. Endnu engang må han slås med sine følelser om enten at løbe væk eller at holde stand sammen med The Resistance.

Men i begyndelsen har Finn svært ved at acceptere Roses beundring af ham. Finn mener ikke, at han er den store helt, som Rose tror, at han er. Finn skal træffe sin beslutning om, hvem han gerne vil være som person, og Rose kommer til at være en vigtig vejleder for ham, så han kan træffe den rigtige beslutning.

Vi må vente til ‘Star Wars: The Last Jedi’ har premiere d. 15. december for at finde ud af, hvad han beslutter sig for.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , , , ,


Om skribentenSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑