Fire fede fantasy-serier

Jeg er selv utrolig glad for fantasy-genren, og har været forelsket i genren lige siden jeg oplevede Harry Potters magiske univers. Det jeg finder fascinerende ved genren er især fantasy-universet. Et univers, hvor alt kan ske, alt er muligt og hvor karakteren står overfor store udfordringer. Derfor vil jeg her anbefale fire fede fantasy-serier, som jeg har udvalgt.

Supernatural (2005 -):

I denne serie følger vi brødrene Sam og Dean Winchester, som rejser gennem USA i deres sorte Chevrolet Impala ’67. Her følger de deres fars fodspor og jagter overnaturlige væsner som spøgelser, dæmoner, varulve, vampyrer og mange andre. Deres mål er at redde så mange uskyldige mennesker som muligt, som er blevet ofre for de overnaturlige væsner. Derudover er deres mål at finde den dæmon, der dræbte deres mor. Men kan de holde sig i live i denne overnaturlige og barske verden ? ‘Supernatural’ er en super fed serie, fordi den indeholde MANGE fantastiske karakter og et godt fantasy-univers(der hele tiden udvikler sig). Desuden kan jeg godt lide ideen om hunters, der jagter overnaturlige væsner.

Once Upon A Time (2011 – 2018):

Er du til fantasy og Disney? Så er denne serie lige noget for dig! Serien foregår i byen Storybrooke, hvor kendte eventyrfigurer som Snehvide, Ariel, Belle, Askepot og så mange andre er kommet til vores verden på grund af en mægtig forbandelse. Alle eventyrfigurerne er samlet i Storybrooke, men har pga. forbandelsen mistet deres hukommelse og ved ikke, at de er eventyrfigurer. Der er kun én person (The Savior), der kan ophæve forbandelsen. Problemet er bare, at hun ikke tror på eventyr. Men måske kan hun alligevel hjælpe dem ? Serien foregår primært i Storybrooke (vores verden), men serien består også af en del flashback til eventyrverdenen. Serien kan i første omgang lyde lidt speciel, men den er virkelig et forsøg værd! Grunden til jeg anbefaler ‘Once Upon a time’, er fordi den blander fantasy og Disney med hinanden, men stadigvæk giver serien en moderne vinkel og en kvindelige heltinde.

Grimm (2011 – 2017):

Er du til ”cop-drama” med et nyt twist, så kan Grimm være serien for dig. Serien følger Nick Burckhardt, som er kriminalbetjent. Nick lærer, at han nedstammer fra en lang slægt, ved navn Grimm) Nick har nu til ansvar at holde balancen mellem mennesker og mytologiske væsener (der kaldes Wesen). Samtidig opdager Nick, at der er en forbindelse mellem Wesen og de mordsager, han undersøger. Jeg synes, at mange cop-serier ofte bliver meget ensformet virkelig hurtigt, derfor anbefaler jeg ‘Grimm’ som giver cop-serien en ny vinkel ved at indrage fantasy-genren.

Teen Wolf (2011 – 2017):

Serien handler om High-school eleven Scott McCall, som ved et uheld bliver bidt af en varulv. Scott må nu leve med de bivirkninger og udfordringer, der er som varulv. Til at hjælpe sig har han sin bedste ven Stiles Stilinski. Den overnaturlige verden er dog ikke nem, og der venter mange farer og udfordringer for de to venner bl.a. banshee, kanima, hellhound og ikke mindst hunters, som er ude på at dræbe så mange varulve som muligt. ‘Teen Wolf’ kan godt indeholde en del teenage-elementer. Jeg anbefaler at man giver serien en chance, eftersom den indeholder mange gode elementer og overnaturlige væsner, som jeg ikke har set i andre fantasy-serier før. Desuden, hvis du giver serien chancen vil du skifte bekendtskab med Stiles Stilinski, som vil blive din nye yndlings karakter.

Billeder: The CW, American Broadcasting Companies, NBC Universal Media og MTV.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.