filmnyheder

Skrevet den 24 august, 2018 | af Rikke Ingemann Jensen

0

Flere skuespillerinder tilføjet til ‘Once Upon a Time in the Hollywood’

Der er efterhånden begyndt at være mange artikler med lignende overskifter her på siden. Quentin Tarantino bliver nemlig ved med at hyre den ene stjerne efter den anden til hans nye film. Det er snart nemmere at spørge, hvem der ikke skal være med.

De nyeste tilføjelser er Lena Durham, der er mest kendt fra “Girls”. Hun skal spille Catherine “Gypsy” Share, en af medlemmerne i Charles Mansons gruppe. Den anden skuespillerinde, der er blevet offentliggjort som en del af castet, er Maya Hawke. Og hvis du synes navnet lyder bekendt, så kan jeg fortælle, at det er Ethan Hawkes datter. Hun ses senere i “Stranger Things” sæson 3. Hawke skal spille en fiktiv karakter ved navn Flower Child.

Tarantino har allerede hyret Brad Pitt og Leonardo DiCaprio, som skal spille de to hovedpersoner Cliff Booth og Rick Dalton. Dicaprio spiller en tidligere western-stjerne, som ingen kan huske længere. Ham og hans ven Cliff (Brad Pitt) kæmper for at kunne klare det i Hollywood. Charles Manson er flettet ind i historien, da Sharon Tate viser sig at være Rick’s nabo. Sharon skal spilles af Margot Robbie.

På den lange rolleliste findes også Damian Lewis, Al Pacino, Austin Butler, Luke Perry, Dakota Fanning og Emile Hirsch.

Filmen får dansk premiere d. 8 august 2019.

Tags: , , ,


Om skribenten

20-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑