filmnyheder

Skrevet den 3 oktober, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Første billeder fra ‘Rambo 5’ filmsettet

Tidligere i år rapporterede vi, at Sylvester Stallone var i gang med forberedelserne til hans femte gang som den traumatiserede krigsveteran John Rambo. Denne gang finder vi ham hverken i asiatiske jungler eller i klørene på onde russere. Nej, Rambo er vendt hjem til staterne, og ligner en der nyder alene livet som cowboy, hvis vi skal tro disse billeder, som Stallone lige har udgivet på sin Twitter-side.


 

Der har været mange spekulationer om hvad handlingen er, men eftersigende, så er det ikke mindre end det mexicanske kartel, som Rambo støder hovederne sammen med. Der er endnu ikke nogle officiel titel, men det rygtes at det kommer til at blive ‘Rambo: Last Blood’. Stallone er en travl ældre herre fortiden, med efterfølgere til ‘Creed’, ‘Escape Plan 2 & 3’ og ‘The Expendables 4’ projektet, der starter ligeså snart han er færdig at filme denne måske sidste film med John Rambo.

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑