Første kig på ny dansk film “KØD OG BLOD”

Danske film hitter i øjeblikket, og forhåbentligt bliver denne en success. Sidse Babbett Knudsen er tilbage i Danmark efter at have hygget sig i et par år i USA. Hun spiller en af de bærende roller i filmen “KØD OG BLOD”, der dog har unge Sandra Guldberg Kampp fra Svendborg i hovedrollen. Filmen er filmet på Nordfyn.

“KØD OG BLOD” handler om 17-årige Ida, der mister sin mor i en ulykke. Da hun ikke er myndig endnu, bliver hun nødt til at flytte hen til sin moster og fætre. De tager godt imod hende, men alt virker ikke helt normalt. Familien er nemlig indblandet i en del kriminalitet, som er svært for Ida at navigere rundt i. Elsker de hende, eller prøver de bare at manipulere med hende?

Sidse Babbett Knudsen spiller mosteren Bodil. Derudover er Elliott Crosset Hove og Besir Zeciri med i filmen. Filmen har premiere d. 12 september 2019.

Scanbox Entertainment

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.