filmnyheder

Skrevet den 10 marts, 2019 | af Jakob Sørensen

0

Første reaktioner på Jordan Peele’s nye film

Ved SXSW (South by Southwest) konferencen/festivallen, har man for amerikanske kritikere vist Jordan Peele’s såkaldte “follow-up” film til 2017-hittet ‘Get Out’, som Peele vandt en Oscar for (bedste originale manus). Det kom vidst for mange, ikke mindst Hollywood, at denne film ville blive så succesfuldt som den blev. Og nu er Peele og horror-produktionsselskabet Blumhouse igen klar med en film. Det er historien om et par og deres børn, som håber at nyde nogle afslappende dage ved deres sommerhus. Men det ødelægges da et fremmede par banker på deres dør, som ikke kun opfører sig lidt underligt, men som ligner dem på en prik.

De første reaktioner på denne dobbeltgænger-horrorfilm er ret positive. Med kommentarer såsom, at filmen både er frygtindgydende og et “must watch”. Vi på Filmpuls har samlet nogle Twitter-reaktioner, og bare rolig de er spoiler frie!

Vi herhjemme i den danske andedam skal heller ikke snydes for ’Us’, der får premiere her den 21. marts. Og hvis du endnu ikke har se traileren, jamen så kommer den lige her. 

Det ser ud til at kører for Jordan Peele, der er ved at stemple sig selv som den nye Horror Konge. For til april der er han på amerikansk tv at se i et reboot af ’The Twilight Zone’, som han er vært på og medproducere. Han er også i gang med et remake af Clive Bakers udødelige gyser-klassiker fra 1992, ’Candyman’.

Copyright: Universal Pictures / BlumHouse

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑