Foto af Per Arnesen

Første smugkig fra ‘Klovn The Final’

Her er første smugkig fra ‘Klovn The Final’. 

Om KLOVN THE FINAL
Efter ‘KLOVN THE MOVIE’ (2010) og ‘KLOVN FOREVER’ (2015) kommer ‘Klovn The Final’  til at lukke og slukke for Casper Christensen og Franks Hvam filmtrilogi, der alene med de to første film solgte over 1,3 mio. biografbilletter. Casper og Frank har fra starten tænkt KLOVN-filmene som en taburet med tre ben: Fortællingen om den moderne mand og de tre vigtigste ting i hans liv: Faderskab, venskab og ægteskab. De tre temaer har fået hver sin KLOVN-film. I ‘KLOVN THE MOVIE’ handlede det om Franks kamp for at blive far. I ‘KLOVN FOREVER’ handlede det om venskabet med Casper. Og i ‘KLOVN THE FINAL’ handler det om kærligheden.

‘Klovn The Final’ bliver en sidste tåkrummende pinagtig og vanvittig KLOVN-rejse på det store lærred. Hvor den tredje film helt konkret bærer Casper og Frank hen, forbliver en hemmelighed lidt endnu. Men det kan dog afsløres, at handlingen tager sit afsæt i, at Frank runder de 50 og får mulighed for at kigge på sit eget liv udefra. … Alt er på spil 

‘Klovn The Final’ har premiere 30. januar 2020.

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.