Skrevet den 19 april, 2018 | af Rikke Ingemann Jensen

Første teaser til ‘ I Krig og Kærlighed’

Der er ingen tvivl om, at vi på Filmpuls er vanvittig spændte på at se det danske krigsdrama ‘I Krig og Kærlighed’. Lige siden vores skribent Jakob Sørensen besøgte settet i slutningen af april, har vi fulgt spændt med på sidelinjen. Nu er den første teaser udkommet, og den ser ud til at leve op til vores forventninger.

‘I Krig og Kærlighed’ handler om en soldat (Sebastian Jessen) som snyder sig død, for at komme hjem til sin kone (Rosalinde Mynster) og søn. Men når han kommer hjem er alt forandret. Han gemmer sig på loftet, og imens kan han se sin kone blive charmeret af en tysk officer (Tom Wlaschiha). Filmen er instrueret af Kasper Torsting, der er mest kendt for filmen ‘ Armadillo. Rollelisten er spækket med nogle af de bedste danske skuespillere blandt andet Thure Lindhardt, Sebastian Jessen og Rosalinde Mynster.

Der er ingen tvivl om, at Danmark har produceret mange krigsfilm i løbet af årene, men faktisk er denne film noget helt specielt. Det er nemlig den første danske spillefilm, der portrætterer 1. verdenskrig.

Du kan læse om vores skribents setbesøg her 

‘I Krig og Kærlighed’ har premiere i november 2018.

Tags: ,


Om skribenten

20-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.One Response to Første teaser til ‘ I Krig og Kærlighed’

  1. Line F. Svare says:

    GLÆDER MIG SÅ MEGET!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑