Skrevet den 3 januar, 2018 | af Line F. Svare

Første trailer og plakat til ‘Slender Man’

Slender Man er en fiktiv karakter som blev skabt af svenske Eric Knudsen på et internet forum i 2009. Lige siden har figuren haft sin gang på internettet, hvor han er blevet en populær del af gyserhistorier og kunst.

Nu er der så en fiktionsfilm på vej om figuren, og den har fået den påfaldende titel ‘Slender Man’. Første trailer og plakat er netop kommet.

Filmen er instrueret af Sylvain White, og Eric Knudsen har selv været del af teamet som har skrevet historien til filmen.

‘Slender Man’ har premiere d. 17. maj.

Sony Pictures

Tags:


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.One Response to Første trailer og plakat til ‘Slender Man’

  1. Må indrømme jeg er overrasket. Havde virkelig regnet med at det ville blive sådan noget tween-jumpscare noget i stil med Wish Upon, men den ser faktisk en del bedre ud end forventet, og en smule anderledes. Billedsiden er virkelig flot. Håber de kan få noget godt ud af idéen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑