Skrevet den 16 marts, 2018 | af Søren Madsen

Første trailer til ‘The Grinch’

Nu er traileren til ‘The Grinch’ ude og det ser lovende ud.

ILLUMINATION STUDIOS står bag denne kommende animerede udgave af The Grinch. Filmstudiet har tidligere stået bag animationsfilm som ‘Despicable Me’-serien, ‘Minions’ og ‘Sing’, så vi har helt sikkert noget at se frem til.

Hvad traileren angår, så giver den en fin præsentation af Grinchen, som denne kyniske skabning der har det eneste formål at ødelægge julen. Grinchen har følgeskab af sin hund, Max, som trofast følger og hjælper Grinchen med stort og småt igennem tykt og tyndt. I traileren får man samtidig en lille forsmag på Grinchens negativt ladet humør med lysten til at genere og gøre livet surt for omverdenen.

The Grinch

© Universal

Filmen har premiere i efteråret/vinteren 2018. En premieredato i Danmark er ikke bekræftet endnu, men det ser ud til vi kan se den i de danske biografer i november/december 2018.

Tags: , , , , , ,


Om skribenten

Filmentusiast med stort F. Mener at film bør ses i mørket på det store lærred som filmskaberne har tiltænkt det. Elsker film- og nu også TV-serieuniverser. Går op i håndværket bag og foran kameraet, specielt instruering, filmfotografering, klipning, visuelle effekter, lyddesign og musikken - ej at forglemme vigtigheden i et godt cast og skuespil.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑