Vores Mand i Amerika
Copyright: Christian Geisnæs/ SF Studios Danmark

Første trailer til den danske krigsfilm ‘Vores mand i Amerika’

Hvis der er noget, som vi danskere kan lide, så er det krigsfilm. Vi masseproducerer dem årligt i et væk, og især film om 2. verdenskrig er et stort hit. Derfor er det ikke overraskende, at 2020 byder på en ny krigsfilm, dog denne gang med en ny tilgang.

‘Vores mand i Amerika’ handler om Henrik Kauffmann, der til dagligt bor i USA og arbejder som den danske ambassadør. Da Danmark d. 8 april 1940 bliver besat af Tyskland og få timer efter indleder et samarbejde med nazisterne, ændres livet for danskerne fuldstændig. Kauffmann finder ud af besættelsen, mens han sidder på den anden side af Atlanten. Dette stopper ham dog ikke fra at gøre oprør, så han opbygger en plan om at besejre nazisterne, så hans hjemland kan blive selvstændig igen.

Henrik Kauffmann spilles af Ulrich Thomsen, der snart kan ses i Netflix’s ‘The Two Popes’. På rollelisten er blandt andet også Mikkel Boe Følsgaard, der er kendt fra ‘En Kongelig Affære’.

‘Vores mand i Amerika’ har premiere d. 18 juni 2020. Den er med i Biografklub Danmark.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.