Skrevet den 1 februar, 2019 | af Anders Bjerg

Første trailer til ‘Hobbs & Shaw’ er landet med et brag!

Så er der første rigtige kig på ‘Fast & Furious’ spin-off filmen, ‘Hobbs & Shaw’, som ser de to populære machomænd banke hovederne sammen i et ufrivilligt samarbejde med hinanden for at stoppe superskurken i filmen, spillet af Idris Elba.

Deres mundhuggeri forsætter fra hvor det slap i den ottende Fast-film, ‘The Fate of the Furious’ og comedy-aspektet ser også ud til at have fået endnu et nøk opad.

Der er i hvert fald lagt i kakkelovnen til et ordentligt actionbrag, som forhåbentlig kan holde fans hen indtil den niende film i den officielle franchise udkommer, umiddelbart til næste år.

Hobbs & Shaw får premiere den 1. august 2019.

Tags: , , , ,


Om skribenten

/ Film er en fantastisk udtryksform, som jeg elsker at blive informeret, stimuleret og provokeret af. Der er uendelige muligheder, genre og stilarter gemt i filmmediet og jeg brænder for at finde og opleve hver og en. Film har forskellige udgangspunker, og det er også, hvad jeg er determineret på at bedømme ud fra. En god film er en film, der lykkedes på sine egne præmisser... hvad de så end måtte være.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑