Spinning out Netflix Filmpuls
copyright: Netflix

Første trailer til Netflix’s ‘Spinning out’ om kunstskøjteløb

Sidste år kunne vi rapporterer, at Emma Roberts var castet til hovedrollen i Netflix’s kommende serie ‘Spinning out’. Der er sket en del ændringer siden dengang, blandt andet er Emma Roberts erstattet med “The Maze Runner”-skuespillerinden Kaya Scodelario, men nu ser det heldigvis ud til, at serien bliver til noget.

‘Spinning Out’ handler om Kat Baker, der er spået til at være den nye stjerne indenfor kunstskøjteløb. Efter et voldsomt fald i en konkurrence venter hun på sit comeback. Hun vælger at starte til parløb sammen med en talentfuld ung fyr, der har ry for at være en badboy. Kat har dog en hemmelighed, som hun ikke ønsker at dele med sin nye partner. De møder medgang og modgang i deres kamp om at få lov til at deltage til De Olympiske Lege.

Serien har som nævnt Kaya Scodelario i hovedrollen. Derudover er January Jones (kendt fra ‘Mad Men’) og Willow Shields (fra ‘The Hunger Games’) på rollelisten.

‘Spinning out’ har premiere på Netflix d. 1 januar 2020.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.