Daniel Radcliffe har fået to spidse snoede horn der udspringer fra..." /> Forkæl hornhinden med en skarp omgang sort humor fra traileren til 'Horns'! - Filmpuls

Skrevet den 1 august, 2014 | af Anders Bjerg

Forkæl hornhinden med en skarp omgang sort humor fra traileren til ‘Horns’!

Daniel Radcliffe har fået to spidse snoede horn der udspringer fra hans pande og… tja, er det nødvendigt at sige mere?

Instruktør Alexandre Aja er nok mest kendt for filmatiseringer af andres arbejde. Specielt rebootet af gyserserien ‘The Hills Have Eyes’ fra 2006, og 2010s reboot, ‘Piranha 3D’. Det eneste overvejende originale værk fra hans filmografi er den ultrablodige ‘Haute Tension’, som ovenikøbet blev kritiseret for at indeholde et meget letsammenlignligt plot med romanen ‘Intensity’, skrevet af mesterforfatteren Dean Koontz.

Alexandre har dog lært af sine fejl siden, og selvom hans nyeste film ‘Horns’ også er baseret på en roman, så har han i det mindste, i denne omgang, lavet filmen med fulde rettigheder og på lovlig vis – og sikke et overflødighedshorn af kulsort humor og kreativ visuelisering det er blevet til. Vi kan selvfølgelig intet vide med sikkerhed, men at dømme ud fra trailers og plakater, så skal det i hvert fald nok blive sort – virkelig sort!

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) lever et dejligt liv med kærlighed og alt hvad der ellers hører til. Lige indtil han pludselig på uventet og skræmmende vis, mister sin kæreste i en død, der er præget af uvidenhed og mystik. Herefter ville folk i samme situation formentlig være ramt af dyb sorg og undren, men Ig bliver i stedet forfulgt af to spidse snoede horn, som titter frem fra hans pande. Hornene bliver efterfølgende placeret i mediernes søgelys og også i selvsamme mystiske dødssag, som gav Ig Perrish hornene til at starte med.

Horns. Læs artiklen her på filmpuls.dk

Filmen får amerikansk premiere til oktober, imens det endnu er uvist, om filmen får lov til at vise sine horn herhjemme. For de ivrigt interesserede, ser det desværre ikke så lyst ud for en dansk biografpremiere af filmatiseringen af Joe Hills mørke fortælling – men man har da lov til at håbe!

Tags: , , , ,


Om skribenten

/ Film er en fantastisk udtryksform, som jeg elsker at blive informeret, stimuleret og provokeret af. Der er uendelige muligheder, genre og stilarter gemt i filmmediet og jeg brænder for at finde og opleve hver og en. Film har forskellige udgangspunker, og det er også, hvad jeg er determineret på at bedømme ud fra. En god film er en film, der lykkedes på sine egne præmisser... hvad de så end måtte være.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑