copyright: Netflix

‘FORMULA 1 Drive To Survive’ sæson 2

Den dynamiske serie ‘FORMULA 1 Drive To Survive’ vender tilbage med 10 nye afsnit, som alle følger, hvad der er på spil i den mest adrenalinfyldte sportsgren i verden. Kun 20 kørere kan konkurrere i Formel 1, og med nogle af sportens topnavne, som i 2019 kørte for nye hold, var sæsonen fyldt med ødelagte alliancer og fornyet rivalisering.

For første gang nogensinde har alle 10 hold, inklusive Mercedes AMG Petronas Formula 1 Team og Scuderia Ferrari, givet Netflix adgang til maskinrummet, mens de kæmpede side om side om sejren i verdens bedste motorsportsliga. Serien følger kørerne, holdkaptajnerne og ejerne og giver et unikt billede på deres liv, både på og uden for banen – såvel som den spænding og glamour, sporten er forbundet med. 

Serien er executive-produceret af Oscar-vinder James Gay Rees (Amy, Senna) og Paul Martin (Diego Maradona) for Box to Box Films.  

‘FORMULA 1 Drive To Survive’ kan ses på Netflix fra d. 28.02.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.