Der er godt med gang i farverne på de første billeder vi ser fra de..." /> Første billeder fra 'Thor: Ragnarok' - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 9 marts, 2017 | af Line F. Svare

1

Første billeder fra ‘Thor: Ragnarok’

Der er godt med gang i farverne på de første billeder vi ser fra den kommende Thor film! Det ligner næsten mere stilen i Guardians of the Galaxy, ind de tidligere film om tordenguden. Alle billederne kan se nederst i artiklen.

Og så har Thor både fået nyt kortere hår og helt nyt tøj! Der sker bestemt noget nyt i den kommende ‘Thor: Ragnarok’!

Derudover ser vi de første billeder af Tessa Thompson som karakteren Valkyrie samt Hela, spillet af Cate Blanchett, med en meget mørk gang øjen-make-up.

Det også første gang vi ser billeder af Grandmaster, spiller af Jeff Goldblum. Han er normalt blå i huden, men de har nøjes med en blå streg på læben, hvilket givet ham helt det samme look som Benicio Del Toro’s The Collector fra ‘Guardians of the Galaxy’.

1444314023942

Copyright: Entertainment Weekly & Marvel studios

[nggallery id=154 template=”player”] copyright: EW.com

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et interessant plot eller spændende karakterer. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.One Response to Første billeder fra ‘Thor: Ragnarok’

  1. Hader, hader, haaaader Thor’s nye look. Men Cate ser cool ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑