Det kære dukkebarn er tilbage. Chucky's kvindelige modstykke, Annabe..." /> Første fulde trailer til 'Annabelle'-sequel: se den her! - Filmpuls

Skrevet den 5 april, 2017 | af Michella Malin Petersen

Første fulde trailer til ‘Annabelle’-sequel: se den her!

Det kære dukkebarn er tilbage. Chucky’s kvindelige modstykke, Annabelle, blev introduceret i 2013 i James Wan’s fremragende ‘The Conjuring’, hvorefter hun fik sin egen spin-off, nemlig den mindre fremragende ‘Annabelle’ fra 2014. Og nu får hun altså en sequel!

Den hedder ‘Annabelle: Skabelsen’, og omhandler et ægtepar, der efter tabet af deres datter, giver hendes sjæl lov til at “flytte ind” i en dukke. Det går selvfølgelig ikke specielt godt. Figuren Annabelle er baseret på den “sande” historie om en hjemsøgt kludedukke, som er en del mere uskyldig at se på end sit filmiske modstykke.

Filmen er instrueret af David F. Sandberg, der stod bag sidste års succes ‘Lights Out’, mens Miranda Otto (‘Ringenes Herre: De To Tårne’) og Anthony LaPaglia (tv-serien ‘Forsvundet Sporløst’) spiller det førnævnte ægtepar. Den altid skræmmende gyser-darling Javier Botet har også en ukendt rolle. Måske et gensyn med The Crooked Man fra ‘The Conjuring 2’? Who knows?

‘Annabelle: Skabelsen’ har dansk premiere den 10. August.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑