'Snemanden’ er en filmatisering af Jo Nesbøs krimi, om kriminalbet..." /> Første trailer til filmatisering af Jo Nesbøs 'Snemanden' - Filmpuls

Skrevet den 19 juli, 2017 | af Line F. Svare

Første trailer til filmatisering af Jo Nesbøs ‘Snemanden’

‘Snemanden’ er en filmatisering af Jo Nesbøs krimi, om kriminalbetjenten Harry som leder efter en seriemorder, der efterlader en snemand, hver gang han kidnapper en kvinde. Filmen er ikke norsk (som Jo Nesbø og bogen), men en britisk filmatisering, med Michael Fassbender i hovedrollen. Filmen er dog optaget i Norge.

Instruktøren er svensk. Det er Tomas Alfredson, som tidligere har instrueret ‘Lad Den Rette Komme Ind’, og senest ‘Tinker, Tailor, Soldier, Spy’ fra 2011. Så man kan ihvertfald sige, at han ved noget om at skabe intense thrillers og gysere.

Og intens, spændende og uhyggelig ser ‘Snemanden’ ihvertfald ud, ud fra den første trailer som netop er ankommet. Se den for oven.

‘Snemanden’ har premiere d. 12. oktober.

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑