Så er der endelig en lækker ny trailer til det kommende krimi-drama..." /> Gandolfini's sidste film The Drop lover rå intensitet! - Filmpuls

Skrevet den 6 april, 2014 | af Michella Malin Petersen

Gandolfini’s sidste film The Drop lover rå intensitet!

Så er der endelig en lækker ny trailer til det kommende krimi-drama ‘The Drop’, og den byder på alt fra skyderier, intriger, en sidste optræden fra selveste Tony Soprano og…. en hundehvalp?

Jo, den er god nok. ‘The Drop’, som også tidligere har gået under titlen Animal Rescue har nu fået sin første trailer, og der bliver ikke sparet på den mørke stemning.

‘The Drop’ omhandler Bob Saginowski, en tidligere kriminel der arbejder på en bar i Brooklyn, ejet af hans fætter Marv. Baren fungerer også som “drop-point” for de lokale gangsteres stjålne varer, og inden længe går det galt. Bob og Marv bliver ufrivilligt indblandet i et forfejlet røveri som sætter både venskaber og alliancer på en hård prøve.

‘The Drop’ er spækket med stort talent. Batman’s egen kiropraktor, i form af engelske Tom Hardy, har den centrale hovedrolle, og han får selskab af ‘The Sopranos’-stjernen James Gandolfini (hans sidste rolle inden hans tragiske død), svenske Noomi Rapace (selveste Lisbeth Salander) og det franske talent Matthias Shoenaerts (fra ‘Smagen Af Rust Og Ben’). Det er Michaël R. Roskam der står bag ‘The Drop’, og filmen er hans amerikanske debut. Roskam har tidligere stået bag den kritiker-roste Belgiske film ‘Bullhead’ som også havde Shoenaerts på rollelisten.

‘The Drop’ er baseret på en korthistorie af forfatteren Dennis Lehane, som blandt andet også stod bag novellen ‘Shutter Island’ der senere blev filmatiseret af selveste Martin Scorsese. Lehane har stået bag flere noveller som har fået The Big Screen-Treatment, eksempelvis de Oscar-nominerede ‘Mystic River’ og ‘Gone Baby Gone’.

En dansk premiere er endnu ikke fastlagt, men ‘The Drop’ rammer indtil videre USA den 19. September og England den 14. November.

Mens vi venter på en dansk dato, så tjek lige filmens ultra-seje plakat – Det kan man kalde for rå stemning!

The Drop poster

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑