Den længe ventede første trailer til 'The Defenders' er her! Vores..." /> Første trailer til Marvels 'The Defenders' - Filmpuls

Skrevet den 4 maj, 2017 | af Line F. Svare

Første trailer til Marvels ‘The Defenders’

Den længe ventede første trailer til ‘The Defenders’ er her! Vores alle sammens yndlings New York-selvtægts-helte slår sig sammen til ét team – for nu giver det altså ikke længere mening, at de i hver deres serie, skal stå alene med New Yorks-bad guys, når der render tre andre helte rundt, man kan samarbejde med. Avengers på mini skala, juhu!

Daredevil er klart den af de fire, som har fået den mest fuldendte og positivt-modtaget serie – som ind til videre har to sæsoner.
Jessica Jones har ligeledes fået en okay postiv medvind. Luke Cage har været middelmådig på sin solo-rejse, hvorimod Iron Fist, der var den sidste som blev præsenteret og fik sin serie, virkelig har fået dårlig modtagelse.

Men nu sættes de alle fire sammen, og man kan håbe, at Daredevils høje kvalitet følger med i denne sammensætning.

‘The Defenders’ kommer på Netflix d. 18. august!

Tags: , , , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑