Russiske Dominika (Jennifer Lawrence) uddannes på Sparrow-skolen, som tilhører ..." /> Første trailer til 'Red Sparrow' med Jennifer Lawrence - Filmpuls

Skrevet den 15 september, 2017 | af Line F. Svare

Første trailer til ‘Red Sparrow’ med Jennifer Lawrence

Russiske Dominika (Jennifer Lawrence) uddannes på Sparrow-skolen, som tilhører den russisk hemmelig efterretningstjeneste. Her bliver unge mennesker optrænet til at bruge deres kroppe, seksualitet og hoved som våben. Dominika bliver den stærkeste og mest farlige Sparrow-spion som skolen har trænnet.

Der opstår dog et problem, da Dominika begynder at betvivle sin loyalitet, når hun pludselig møder en mandlig FBI-agent (Joel Edgerton).

‘Red Sparrow’ er baseret på bogen af samme navn skrevet af Jason Matthews. Francis Lawrence (De tre sidste Hunger Games-film) er instruktør og Justin Haythe (Revolutionary Road) manuskriptforfatter.

‘Red Sparrow’ har premiere d. 1. marts

Tags: , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.One Response to Første trailer til ‘Red Sparrow’ med Jennifer Lawrence

  1. Line F. Svare says:

    Ved ikke lige hvad jeg føler om historien… Lyder lidt for meget kliché. Hardcore kvinde mister sin loyalitet fordi hun forelsket sig i en fra modstander-siden. Og så skal hun vel selvfølgelig overbevises om at Rusland er bad og USA er good… Er det ikke en ret gammel fortælling?

    Nu gætter jeg også bare – måske bliver det ikke sådan plottet udfolder sig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑