Skrevet den 3 maj, 2017 | af Michella Malin Petersen

Første trailer til ‘The Dark Tower’ er landet!

Som Stephen King fan, er jeg super glad for at der er kommet en renæssance indenfor filmatiseringer af hans værker. Mange af hans bedste noveller er på vej i filmform – enten for første gang, eller for anden gang – til enten det store lærred, eller eksklusivt til streaming platforme som Netflix.  Den kommende, nye udgave af ‘IT’ kommer i biografen i September, både ‘Gerald’s Game’ og ‘1922’ er på vej til Netflix, ‘The Mist’ kommer snart som TV-serie og en ny udgave er ‘Firestarter’ er for få dage siden blevet annonceret… og det er kun en lille håndfuld af filmatiseringer som er på vej! Men nu er det hans nok mest ambitiøse værk, nemlig den første filmatisering af hans bogserie ‘The Dark Tower’ som har spotlightet.

Det er danske Nikolaj Arcel (‘En Kongelig Affære’) som sidder i instruktørstolen, mens hovedrollerne spilles af britiske Idris Elba og amerikanske Matthew McConaughey – to utroligt talentfulde herrer. Derudover er Katheryn Winnick (‘Vikings’), Jackie Earle Haley (‘Watchmen’, tv-serien ‘Preacher’) og Abbey Lee (‘Mad Max: Fury Road’, ‘The Neon Demon’) at finde på birolle listen.

‘The Dark Tower’ har dansk premiere den 17. august.

Tags: , , , , , , , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.2 Responses to Første trailer til ‘The Dark Tower’ er landet!

  1. Line F. Svare says:

    Den viser godt nok meget den trailer.
    Gælder mig til at se den, men tror jeg havde regnet med den ville være lidt mere mørk og dyster. Men det bliver spændende, jeg er klart nysgerrig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑