Verdens fedeste årlige event for action-fans, San Diego Comic Con, e..." /> Første (vilde) trailer til ‘Mad Max: Fury Road′ - Filmpuls

Skrevet den 27 juli, 2014 | af Michella Malin Petersen

Første (vilde) trailer til ‘Mad Max: Fury Road′

Verdens fedeste årlige event for action-fans, San Diego Comic Con, er så langsomt ved at blive afsluttet, og vi har fået nogle fantastiske afsløringer i år.

Og en af dem, er en helt fantastisk trailer til George Miller’s kommende ‘Mad Max: Fury Road′, med Tom Hardy i hovedrollen som Mad Max, en rolle der blev gjort ikonisk af Mel Gibson tilbage i 1979.

Udover Hardy, får vi selskab af Oscar-vinderen Charlie Theron, en komplet uigenkendelig Nicholas Hoult, Zoë Kravitz, modellen Rosie Huntington-Whitely, og Hugh Keays-Byrne, som i sin tid medvirkede i den første film om Mad Max.

Filmen har lidt af store post-production problemer, men det lader ikke til at have påvirket det store, hvis man dømmer på traileren – det ser helt fantastisk ud.

‘Mad Max: Fury Road′ rammer de danske biografer den 14. Maj, 2015.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑