Viaplay

‘Friheden 2’ trailer

Om under to uger har den nye sæson af Viaplay Originalen ’Friheden’ premiere. Hvis man ikke kan vente så længe, kan man allerede nu i traileren få et lille sneak peek indenfor hos ’con-artisterne’ Erik (Lars Ranthe) og Nina (Lene Maria Christensen), der sammen med familien er i færd med at planlægge deres hidtil største kup.

I sæson 2 af ’Friheden’ har Erik og Nina genoptaget karrieren som ’con-artister’ og kæmper for at få deres nye arbejdsliv til at hænge sammen med familielivet i forstaden Friheden. Deres datter Esther og hendes kæreste Patrick er flygtet til Bolivia med alle pengene fra dét kup, de gennemførte i sæson et. Men da Esther og Patrick frarøves pengene og efterlades mutters alene i den bolivianske jungle, må Erik og Nina bede om hjælp fra deres gamle makker Jacqueline (Lotte Andersen) – for kun sådan kan de få de to hjem igen. Det leder dem på deres hidtil største kup, der drager dem ud på skønhedsbranchens bonede gulve og ind i storpolitiske magtkampe.  

’Friheden 2’ har premiere på Viaplay søndag den 22. november.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.