Skrevet den 26 juni, 2018 | af Jakob Sørensen

Frisk trailer til The Predator

Jeg er kæmpe fan af både Alien og Predator. Så jeg er selvfølgelig altid forventningsfuld og optimistisk, når en ny monster-film udkommer. Desværre, så har det på Alien fronten budt på skuffelser i den seneste tid, hvilket har ærgret mig meget. Man kan jo altid håbe på, at Predator-franchisen så kan rette op på mit humør og forventninger. Men den første trailer til ‘The Predator’ var jeg ikke særlig varm på, da den ikke rigtig så interessant ud. Nu er trailer 2 så udkommet, og den er væsentlig bedre!

Tags:


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑