filmnyheder

Skrevet den 18 juli, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Fuld WARP-fart fremad

S. J. Clarkson

Quentin Tarantino

Siden 2009 har producer og instruktør, J.J. Abrams været fakkelbæreren for Gene Roddenberry’ ‘Star Trek’ univers. Det forlyder nu, at til januar næste år, så begynder produktionen på det fjerde kapitel i den nye film-franchise. Og der har været tonsvis af spekulationer undervejs, men alt tyder på at dette kan gå hen og blive et unikt filmprojekt. Unikt? Ja, det er et stort ord, men jeg tør godt bruge det. Dels fordi at instruktøren ser ud til at være en kvinde i form af S. J. Clarkson, som har instrueret episoder af ‘Orange is the New Black’ og ‘Jessica Jones’. Dette vil være første gang, at en kvinde får lov til at instruerer sådan en stor franchise-film, og så er denne skribent mest spændt på hvad der sker på manuskript siden.

For en af forfatterne skulle eftersigende være ingen ringere end, Quentin Tarantino! Hvilket gør denne skribent mere end interesseret i dette nye ‘Star Trek’ projekt. Men han er ikke den eneste manuskript-forfatter, og der skulle være lidt “behind the scenes” drama i øjeblikket, som måske kan skubbe Tarantinos manuskript ud på sidelinien. Men lad os håbe og bede til at vi får en fantastisk og anderledes ‘Star Trek’ oplevelse.


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑