musical
musical

Game of Thrones: The Musical

Coming soon to a stage near you!

Hvis du allerede syntes, at universet fra ‘Game of Thrones’ stod på en ret så solid grund, med både bøger og en succesful tv-serie, så ser det altså ud til, at der bliver malket endnu mere på den drage… Det populære musikalske band, Coldplay, har sat sig for at sammensætte en vaskeægte musical omkring universet, hvor alle seriens skuespillere står for fremføringen! Ja, jeg har sgu også svært ved at falde ned på jorden igen efter at have hørt den nyhed!

Efter en lidt sløv start må man erkende, at projektet hurtig kom tilbage på sporet, og efter masser af hårdt og intenst arbejde ser det endelig ud til at lykkedes, ja, “music is coming…” Men så er der jo lige det problem, at de endnu ikke har fået skaberen, George R.R. Martins officielle godkendelse – meeen det burde jo ikke være et særligt stort problem. Eller hvad? Så med i videoen øverst, og find ud af det!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.