Skrevet den 12 februar, 2014 | af Karen Sandal Fothergill

Gary Oldman om ‘Abernes Planet: Revolutionen’

Gary Oldman giver et par hints til, hvad vi kan forvente af ‘Abernes Planet: Revolutionen’ (‘Dawn of the Planet of the Apes’) i hans interview med MTV.

Vi ved allerede, at den fortsætter, hvor ‘Abernes Planet: Oprindelsen’ (‘Rise of the Planet of the Apes’) endte, og hvor den skrøbelige fred mellem de genetiske udviklede aber og de overlevnede mennesker igen bliver sat på spids.

Advarsel: Der kan forekomme lette spoilers i videoen

Til de af jer, der ikke har tid/lyst til at se interviewet, så er her en rundown:

Gary Oldman om hans karakter: “Han er en slags designeret leder af det her samfund for de folk, der var heldige nok at overleve simian influenzaen, sygdommen, og den derfra opståede sociale opstand…. Så de er en slags overlevende, og han var en politimand og kendt i samfundet, så han er på en måde blevet den udvalgte leder af denne gruppe. Og vi har brug for strøm, og der er et kraftværk og nogle af mine folk tager ud for at se, om den er operationel, om den stadig er derude, og så er det, at de opdager, at der er et helt samfund af aber, der bor der. Vi troede, at de alle var blevet brandbombede og udslettede….Han oplevede selv et stort personligt tab, så for ham er der kun en ting at gøre, og det er at udslette dem. Jeg ser ham, som en slags helt i stykket.”

Gary Oldman om handlingen for ‘Abernes Planet: Revolutionen’: “For Matt Reeves var det ikke kun et spørgsmål om at holde liv i franchisen, for hvis de på et tidspunkt ude i fremtiden vil lave en efterfølger, hvilket de vist allerede har planlagt, men han ville fortælle en mere menneskelig historie. Han ville udforske, hvad der var sket og bevare fokus på den menneskelige side af fortællingen, inden fortællingen bliver til ‘Abernes Planet’, som vi kender den fra den første, den originale.”

Matt Reeves (Cloverfield) instruerer, og Andy Serkis er tilbage som Caesar. ‘Abernes Planet: Revolutionen’ har dansk premiere den 17 juli 2014.

Tags: , , ,


Om skribenten

er filmentusiast med en meget bred filmsmag, men har en særlig svaghed for gys og animationsfilm.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑