filmnyheder

Skrevet den 11 december, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Genindspilning af dansk Oscar-bidrag i støbeskeen.

Når Hollywood synes at film produceret udenfor de amerikanske grænser er gode, jamen så skal der selvfølgelig laves et amerikansk remake. For mange amerikanere, eller hvert fald “mainstream publikummet”, ja de har det meget svært ved at se en hel film med undertekster. Det er bestemt heller ikke første gang, at en dansk film får et “Hollywood makeover”. Nej, film som ‘Nattevagen’ og ”Brødre’ har begge en amerikansk fætter.

Den film som man nu vil kører i gennem genindspilnings maskineriet, er dette års Oscar-bidrag, ‘Den Skyldige’ som har skabt meget omtale, og som blæste de udenlandske anmeldere bagover, da den blev vist ved Sundance filmfestival. De danske anmeldere var også solgt til stang lakrids, inklusivt os på Filmpuls, der også måtte bøje os i støvet. Produktionsselskabet Bold Film står bag, og hvem som skal have hovedrollen, ja det ved vi også… intet mindre end Jake Gyllenhaal i egen høje person.

Copyright: Nordisk Film

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑