streamingnyheder disenchantment

Skrevet den 25 maj, 2018 | af Søren Madsen

0

Godt nyt til alle ‘Simpsons’ fans

En af skaberne bag hit tegneserien ‘Simpsons’ ved navn Matt Groening er snart på banen med en helt ny tegneserie i et nyt middelalderligt univers, om en alkoholiseret prinsesse, hendes iltre nisse og personlige dæmon. Serien har fået navnet ‘Disenchantment’.

I forgårs den 23. maj offentliggjorde seriens Twitter-profil 3 billeder fra serien af de tre hovedkarakterer: Prinsesse Bean, nissen Elfo, dæmonen Luci, som kan ses herunder:

Disenchantment

© Cinemablend.com

Disenchantment

© Cinemablend.com

© Cinemablend.com

Mange af Matt Groening’s tidligere skuespillere til indspilning af vokal er tilknyttet det nye projekt. Ligesom animationsarbejdet laves af Rough Draft Studios, som har stået bag en af Matt Groening’s andre succesfulde tegneserier ‘Futurama’.

Udover at poste de tre billeder stod der også skrevet en dato for udgivelsen. Tegneseriens første 10 afsnit bliver vist første gang på Netflix den 17. august. Og på et senere tidspunkt vil der blive udgivet 10 afsnit mere.

Tags: , , , ,


Om skribenten

Filmentusiast med stort F. Mener at film bør ses i mørket på det store lærred som filmskaberne har tiltænkt det. Elsker film- og nu også TV-serieuniverser. Går op i håndværket bag og foran kameraet, specielt instruering, filmfotografering, klipning, visuelle effekter, lyddesign og musikken - ej at forglemme vigtigheden i et godt cast og skuespil.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑