Skrevet den 27 november, 2018 | af Line F. Svare

Gør dig klar til hed teenageromance i første trailer til ‘After’

Filmen ‘After’ er en filmatisering af bogserien af samme navn. Anna Todd er forfatteren bag, og begyndte at skrive ‘After’ som fanfiction på platformen Wattpad – et kapitel blev udgivet af gangen. ‘After’ var en fanfiction om Harry Styles fra bandet One Direction, og blev hurtigt ekstrem populær. Ligesom ‘Fifty Shades of Grey’ blev fanfictionen ‘After’ udgivet på bogform – i denne version var navnet Harry Styles skiftet ud med Hardin Scott – i dag er der 10 bøger i serien.

Lighederne ender dog ikke mellem ‘After’-serien og ‘Fifty Shades’-serien. De er nemlig begge filmatiseret, og så har de sex, forførelse og sexdrømme som omdrejningspunkt. På mange punkter, hvis du ser traileren, virker ‘After’ som en teenage-version af ‘Fifty Shades’. For mig ser det ihvertfald ud til, at den kvindelige karakter lader sig meget let og overvældende forføre og hun fremstår passiv og svag.

Plottet lyder som følgende; Tessa er en god, sød og ambitøs pige. Men da hun starter på college, møder hun britiske Hardin. Han er uhøflig, næsten ufølsom – så Tessa burde ikke kunne lide ham. Men alligevel sker der noget, når hun til en fest ender alene med ham på hans værelse.

‘After’ har premiere 11. april.

Tags:


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑