filmnyheder

Skrevet den 2 marts, 2019 | af Jakob Sørensen

0

Guillermo del Toro & J.J. Abrams indgår samarbejde

Den Oscarvindende instruktør og en af de ny-moderne skabere af hvad man kan kalde “cinema fantastic”, den mexicanske Guillermo del Toro, ja han har slået kræfterne sammen med et anden medlem af samme gruppe, blockbuster-kongen J.J. Abrams. Under Abrams’ produktionsselskab Bad Robot, ja så har man netop underskrevet en aftale, hvori at del Toro både skal skrive og instruere en ninja-film, med titlen ’Zanbato’. Men, om dette bliver mexicanerens næste projekt er lidt usikkert. Ikke mindst fordi del Toro på forhånd er en travl herre, som er i gang man et Pinocchio såvel en ny noir film (bygget på et originalt værk fra 1947) med titlen ’Nightmare Alley’, som har danske Dan Lausteen med som fotograf.

Eftersigende så skulle ’Zanbato’ handle om en ung ninja-pige, men del Toro var ude på sin Twitter-profil med ordene at filmen er “NOT a Ninja project”, og havde været under udvikling i seks år. Men så skrev manden senere, at der var ninjaer med i filmen, hvilket forvirre en yderligere. Ikke desto mindre, så lugter projektet alvorligt af ”Martial Art”, hvilken er en genre manden ikke har leget med før. Javidst, så er der sekvenser i nogle af hans film, ikke mindste ’Blade 2’, hvor der bliver serveret karatehug. Men, som en stand alone genre, så har del Toro ikke eksperimenteret med det før. Der er ikke andet at gøre, end at vente på flere informationer, men teamet del Toro og Abrams, ja det lyder da som en succes allerede.

Kilde: Collider

 

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑