filmnyheder

Skrevet den 4 juni, 2018 | af Sarah Genevey

0

Gyserfilm om Weinstein-skandalen på vej

Med mindre du har boet i en iglo isoleret fra menneskeheden det sidste år, så kender du allerede til kæmpeskandalen med filmproducenten Harvey Weinstein i centrum: manden er anklaget for voldtægt, sexchikane og magtmisbrug overfor flere kvindelige skuespillere, hvilket har affødt den hæftigt debatterede MeToo-bevægelse.

Og jeg må indrømme, at jeg ikke havde set det næste komme – for nu bliver der simpelthen lavet en gyserfilm baseret på Weinsteins sexskandale. Og instruktøren er ikke en Hr. eller Fru Hvem-som-helst, men selveste Brian de Palma, som står bag film som ‘Mission: Impossible’, ‘Scarface’ og gyseren ‘Carrie’.

Ifølge de Palma kommer filmen ikke til at indeholde en karakter ved navn Harvey Weinstein, men ellers vil plottet nogenlunde følge virkelighedens skrækscenarie.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal synes om nyheden. Umiddelbart lyder det som en underlig idé, men det skal heller ikke kunne afvises, at de Palma får skabt et ikonisk gys, som det før har været tilfældet med ‘Carrie’.

Foto: Gerry Images

Tags: , , ,


Om skribenten

Jeg elsker gyserfilm, både de gode og de dårlige, og bruger lidt for meget tid på at se alle mulige slags tv-serier. Jeg vil underholdes, frastødes og overraskes, og så lægger jeg især vægt på den gode historie.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑