filmnyheder harley quinn

Skrevet den 17 maj, 2016 | af Nicolaj N. Justesen

1

Harley Quinn får solofilm!

‘Suicide Squad’ har ikke engang haft premiere endnu, men forventningerne til den er allerede skyhøje. Og det er bl.a. pga. Harley Quinn, der for første gang ses i live-action på det store lærred.

I hvad der lyder som et forsøg på at komme foran Marvel laver DC nu en kvinde-orienteret superhelte film, for udover Harley Quinn vil mange andre kvindelige skurke og helte dukke op i filmen. Mon det betyder at vi endelig kan se Batgirl og Poison Ivy i en god film? Og at Birds of Prey får deres biograf-debut?

Intet er endnu officielt, men det lader dog til at Margot Robbie vender tilbage i rollen som Harley Quinn.

Filmen har endnu ingen premiere dato, men til gengæld kan du se Harley Quinn i ‘Suicide Squad’ der får premiere d. 11. august.

Headerbillede taget fra screenrant.com

Tags: , , ,


Om skribenten

Film-nørd der er større fan af instruktørerne end skuespillerne (Burton, Wright og Del Toro skaber magi!). Gode film kan komme i alle genrer, undtagen "komedier" a'la Anchorman. Historien skal hænge sammen og skuespillet skal være overbevisende, men en middelmådig film kan godt hives op af at se flot ud eller have et godt lydbilledeOne Response to Harley Quinn får solofilm!

  1. Michella Malin Petersen says:

    Harley Quinn-fangirl’en i mig er overlykkelig, men pessimisten der har set samtlige trailers og promoer til Suicide Squad er lidt mindre entusiastisk. Har fra starten af syntes at Margot Robbie var det perfekte valg til rollen, men hendes levering af replikker i traileren, den manglende accent samt hendes forfærdelige kostume (dog ikke Robbie’s skyld) har altså langt en dæmper på glæden. Alligevel er jeg spændt – håber virkelig at se et team-up med hende og Poison Ivy (måske spillet af Jessica Chastain – one can hope), og et gensyn med det klassiske røde jester-kostume.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑