Harley Quinn: The Animated Series

Der er blandede meninger om hvor godt DC klare sit live-action univers, men ligegyldig hvad ens meninger om det univers er, er der ét sted hvor DC altid har klaret sig virkelig godt. Deres animerede serier og film. Og det er lige akkurat i denne kategori at der nu er nyheder.

Og det er især Harley Quinn fans der kan glæde sig for det er hende som den nye animerede serie vil fokusere på, hvilket egentlig på mange måder er meget passende da hun i sin tid havde sin debut på Batman: The Animated Series.

Producerne bag serien vil være Justin Halpern, Patrick Schumacker og Dean Lorey. Ikke nogle umiddelbare kendte navne, men de har en længere række serier på CV’et og har arbejdet sammen før. Et mere kendt navn kan findes da Warner Brothers fortæller at Suicide Squad’s Margot Robbie er på toppen af deres liste til at give titel-rollen en stemme. Meget passende da hun på flere måder var den person der fungerede bedst i Suicide Squad. Det kan så diskuteres om en af hendes tidligere stemmer ville passe bedre, men det er en stor blanding af personlig mening og hvor man kender Harley Quinn fra.

Angående hvordan serien i sig selv vil være, er det blevet offentliggjort at serien vil blive R-rated. Dette kommer som en stor overraskelse for mig, da det skærer meget ned på hvem der vil kunne se serien. Dermed ikke sagt at det ikke er noget jeg er virkelig glad for og glæder mig til at se.

Udover det er et enkelt billede (øverst) samt en synopsis om showet blevet offentliggjort:
“Harley Quinn who has finally broken things off once and for all with the Joker and attempts to make it on her own as the criminal Queenpin of Gotham City. The series features Harley Quinn, Poison Ivy and a whole cast of heroes and villains, old and new, from the DC Universe.”

Showet vil få premiere på Warner Brothers egen streaming service, og indtil videre er der bestilt 26 halve time lange episoder. Om det på en eller anden måde kommer på dansk TV er uvist, men chancerne er nok ikke store.

Kilde: comicbookmovie.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.