filmnyheder Indiana Jones 5

Skrevet den 4 juni, 2019 | af Jakob Sørensen

0

Harrison Ford er klar til at svinge med pisken

Selvom man bliver 77 år om en måneds tid, så betyder det ikke at man skal holde sig tilbage som gammel action-stjerne. Det mener Harrison Ford hvert fald, og han er klar og parat til at tage Indy-hatten på igen, når produktionen på den nyeste Indiana Jones eventyr starter om en uge. Og mange fans håber på en god film, da den sidste i serien, ‘Kingdom of the Crystal Skull’ (2008), var lidt at en skuffelse. Dog så skuffede filmen ikke ved billetlugerne og nåede at indtjene 786 millioner dollars på et 185 millioner budget, så investorerne blev da glade.

Indiana Jones 5

Filmens produktion er blevet rykket tilbage to gange, og allerede tilbage i 2016 annoncerede man for første gang at en ny Indiana Jones film var planlagt. Steven Spielberg er tilbage som instruktør, og han skal samarbejde med en af hans Indiana Jones 5loyale forfattere David Koepp, samt Jonathan Kasdan, der mest er kendt for at have skrevet manus til ’The Force Awakens’ og ’Solo: A Star Wars Story’. At Spielberg skulle starte på produktionen af den femte Indy film allerede om en uge (hvis man spørger Ford), kommer som noget af en overraskelse, da manden ellers var ved at forberede optagelserne på remaket af musicalen ’West Side Story’. Men selvom Spielberg ikke længere er en ung fyr, så er han kendt for at kunne udgive to film rimelig tæt på hinanden. Sidst vi så det fra ham, var det med ’The Post’ og ’Ready Player One’, som havde premiere med tre måneder i mellem. Men Lucasfilm er tavse, så om det er Ford der joker eller har glemt at holde sin mund, ja det vides ikke. Det eneste vi ved er, at dette bliver Fords sidste Indiana Jones film og at filmen er sat til at komme ud til sommeren 2021.

Mange har spekuleret på, hvem der mon skal spille Indiana Jones, når Ford for sidste gang spiller den berømte og heltemodige arkæolog. Men ifølge Ford selv, så går karakteren på pension sammen med ham. Det siger han hvert fald i dette klip: 

Copyright: Lucasfilm / Paramount Pictures / UIP / NBC

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑