Nyt fra HBO Nordic.

Den 22. j..." /> HBO præsenterer 'The Brink' og 'Ballers' - Filmpuls


streamingserier vi anbefaler...

Skrevet den 22 juni, 2015 | af Kofi Lawson

0

HBO præsenterer ‘The Brink’ og ‘Ballers’

Nyt fra HBO Nordic.

Den 22. juni, samme dag som den længe ventede serie “True Detective” vender tilbage til HBO Nordic, er der premiere på to nye halvtimes-komedieserier fra HBO.

The Brink

Den satiriske komedieserie ‘The Brink’ fokuserer på en verdenspolitisk krise og dens effekt på tre forskellige og desperate mænd. Den amerikanske udenrigsminister Walter Larson (Tim Robbins), den lavtstående diplomat Alex Talbot (Jack Black) og den smarte militærpilot Zeke Tilson (Pablo Schreiber). Disse tre umage karakterer må udrede det kaos, der omgiver dem for at undgå tredje verdenskrig. Blandt øvrige medvirkende i serien finder man blandt andre Aasif Mandyi, Maribeth Monroe, Carla Gugino og Eric Ladin.

Serien er skabt af brødrene Roberto og Kim Benabib. Executive producerer tæller Jerry Weintraub, Jay Roach og Roberto Benabib med Kim Benabib som co-executive producer. Jay Roach har instrueret seriens pilotafsnit. I tillæg fungerer seriens medvirkende Jack Black og Tim Robbins som producerer og Aasif Mandyi som co-producer.

Ballers

‘Ballers’ finder sted i Miami og omhandler en gruppe nuværende- og tidligere amerikanske fodboldspillere, deres familier, venner og managers. Serien handler ikke bare om fodboldkampene, men foregår også bag kulisserne og giver et indblik i et ekstravagant liv med udfordringer både på- og udenfor banen.

Serien er skabt af Steve Levinson (Entourage) og produceret af blandt andre Mark Wahlberg (Entourage). Seriens pilotafsnit er instrueret af Peter Berg (Friday Night Live, The Leftovers). Dwayne “The Rock” Johnson har hovedrollen som Spencer Strasmore, en pensioneret professional fodboldspiller, der kæmper med sin nye karriere som finansiel rådgiver. I sit nye job forsøger han at rådgive NFL-vennerne finansielt og professionelt, men han identificerer sig også med de udfordringer de har, og forsøger at beskytte dem fra at begå de samme fejl som han selv begik som aktiv.

‘The Brink’, ‘Ballers’ og ‘True Detective’ sæson 2 har alle premiere på HBO Nordic den 22. juni

hbo

Tags: , , , , ,


Om skribenten

Sci-fi nørd med en svaghed for Denzeeeeel.. (altså som skuespiller)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑