vi anbefaler...
vi anbefaler...

Hvad skal du se i Januar på HBO?

2016 nærmer sig og vinteren går ind i sin værste fase! Det bliver koldt, så HBO Nordic vil gerne hjælpe dig med at holde varmen i fra Januar og frem. Her er listen over kommende HBO godter.

Billions

‘Billions’ er en ny Showtime serie som HBO Nordic har sikret sig rettighederne til. ‘Billions’ er et moderne drama, der handler om rigdom, magt og korruption. Hovedpersonerne i ‘Billions’ er statsadvokaten Chuck Rhoades (Paul Giamatti), og direktøren af en hedgefund, Bobby ”Axe” Axelrod (Bobby Axelrod), og de er hinandens modsætning. ‘Billions’ er en kompleks fortælling, hvor flere milliarder er på spil, og hvor man enten jager eller bliver jaget. Sæson 1 af ‘Billions’ består af 12 afsnit, og et nyt afsnit bliver tilgængeligt hver mandag.

‘Billions’ har premiere den 18. januar på HBO Nordic.

The Shannara Chronicles 

‘The Shannara Chronicles’ er en episk serie, der er baseret på Terry Brooks populære fantasybøger. Serien foregår flere tusinde år ude i fremtiden, hvor vi følger Wil, der er halvt menneske og halv elver, elverprinsessen Amberle og mennesket Eretria. Sammen kæmper de mod en hær af dæmoner, der vil destruere verden.
‘The Shannara Chronicles’-serien er baseret på Terry Brooks’ succesfulde bøger, The Shannara Chronicles og Terry Brooks antages for at være den næstmest sælgende fantasyforfatter i live – kun overgået af JK Rowling, der har skrevet Harry Potter. Sæson 1 er baseret på bogen The Elfstones of Shannara, der er den anden bog i serien. Denne bog er meget populær, da den har ligget 16 uger på New York Times Bestseller-liste.

‘The Shannara Chronicles’ har premiere den 6. januar på HBO Nordic.

‘Whitney Cummings: I’m your Girlfriend’ 

Vil du have komik, så er der Whitney Cummings’ første HBO comedy special, og programmet er optaget foran et publikum på The Broad Stage i Santa Monica, Californien. Cummings er skaberen af komedieserien 2 Broke Girls og sitcom-serien Whitney. Derudover har hun lavet en del standup shows på Comedy Central samt optrådt i forskellige talkshows.

‘Whitney Cummings: I’m your Girlfriend’ har premiere den 24. jan på HBO Nordic.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.