Så kom der endelig flere nyheder om den næste Hellboy film!

Hellboy: Rise of the Blood Queen - Filmpuls


filmnyheder hellboy

Skrevet den 9 maj, 2017 | af Nicolaj N. Justesen

0

Hellboy: Rise of the Blood Queen

Så kom der endelig flere nyheder om den næste Hellboy film!

Det er bare ikke gode nyheder, for den originale instruktør af de 2 første film, Guillermo del Toro vender ikke tilbage. Hverken som instruktør, forfatter eller i det mindste som producer. Det samme for den originale Hellboy, Ron Perlman, der heller ikke vender tilbage for at spille den cigar-rygende dæmon. Øv!

Til gengæld lader det til at filmverden godt ved at der er mange fans der vil råbe højt om det, så de prøver at gøre deres bedste for at gøre op for det ved at samle folk fra flere større serier. Bl.a. er David Harbour fra Stranger Things i tale til at spille den nye Hellboy, mens Neil Marshall (Dog Soldiers, The Descent, Game of Thrones) er sat til at instruere. Desuden skulle skaberen af Hellboy, Mike Mignola, også være inde over manuskriptet så måske er der en smule håb.

Personligt ville jeg langt hellere have det originale hold tilbage til de her film, men det overrasker mig alligevel ikke at der kommer nye kræfter til, men nu må vi se hvad der sker. Det kan jo også være filmen ender i “development hell”. Der er i hvert fald indtil videre ingen indikation om hvornår filmen skulle komme.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , ,


Om skribenten

Film-nørd der er større fan af instruktørerne end skuespillerne (Burton, Wright og Del Toro skaber magi!). Gode film kan komme i alle genrer, undtagen "komedier" a'la Anchorman. Historien skal hænge sammen og skuespillet skal være overbevisende, men en middelmådig film kan godt hives op af at se flot ud eller have et godt lydbilledeSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑