Copyright: Nordisk Film

Her er de tre film som kan blive Danmarks Oscarkandidat!

Den danske Oscar-komité har nu besluttet sig for tre film, som kan ende med at blive den danske Oscarkandidat til “Bedste udenlandske film” i 2021. De tre film er : ‘En helt almindelig familie’, ‘Shorta’ og ‘Druk’. Den endelig danske kandidat bliver valgt den 18. november.

‘En helt almindelig familie” havde premiere 20. februar og handler om en familie hvor faren, spillet af, Mikkel Boe Følsgaard, skifter køn.

Både ‘Shorta’ og ‘Druk’ er stadig biografaktuelle, og især ‘Druk’ har haft sin sejrsgang i de danske biografer – så den er måske den mest oplagte kandidat til at ende med at blive vores Oscarbidrag? Hvad tror I?

‘Druk’ handler om fire gymnasielærer som laver et forsøg, hvor de på arbejde har en konstant promille på 0,5%, for at undersøge, om deres liv bliver lettere og mere spændende. 

‘Shorta’ er en dansk actionfilm om to betjente som er fanget i en ghetto, hvor der efter en 19-årig drengs død, finder et stort oprør af vrede unge sted.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.