streamingnyheder

Skrevet den 20 februar, 2019 | af Rikke Ingemann Jensen

0

‘High School Musical’ tv-serie cast afsløret

Selvom ‘High School Musical’ filmene havde premiere for mange år siden, er de stadig populære. Derfor var det ikke en overraskelse, da Disney annoncerede, at de laver en ny ‘High School Musical’ bare som tv-serie. Serien kommer til at være på 10 episoder og vil blive vist på Disneys kommende streamingtjeneste. Stilen kommer til at være docu-style format ligesom ‘The Office’.

I serien følger man en gruppe gymnasieelever, der skal performe ‘High School Musical’ som skolens teaterstykke. Det er det eneste, der vides om handlingen indtil videre.

Castet består af Joshua Bassett (Ricky), Olivia Rodrigo (Nini), Sofia Wylie (Gina), Matt Cornett (E.J), Dara Reneé (Kourtney), Julia Lester ( Ashlyn), Larry Saperstein (Big Red), Frankie A. Rodriguez (Carlos), Kate Reinders (Miss Jenn) og Mark st. Cyr ( Mr. Mazzara). Mange af disse stjerner er kendt fra andre Disney Channel serier som ‘Stuck in the Middle’, ‘Bizaardvark’ og ‘Andi Mack’.

Serien er i gang med at blive filmen i Utah, USA i øjeblikket.

Tags:


Om skribenten

20-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑