Viaplay

Hitserien ‘Stella Blómkvist’ får en sæson to på Viaplay

Den dygtige, men kontroversielle advokat, Stella Blómkvist, kender kun til én form for retfærdighed – nemlig sin egen. Men i takt med at hun kommer tættere på nogle af de mest magtfulde politiske figurer på Island, begynder hendes sager at tage en dramatisk drejning, hvilket tvinger hende – og hendes syn loven – til grænsen.  

Serien er baseret på bestselleren af samme navn og instrueres af Óskar Thór Axelsson (‘Black’s Game’) og Thora Hilmarsdóttir (‘The Valhalla Murders’).  

Anden sæson af ’Stella Blómkvist’ bliver til i samarbejde med den islandske tv-udbyder Síminn TV og produceres af Sagafilm med støtte fra Det Islandske Filmcenter og Ministeriet for Industri og Innovation. Serien består af seks almindelige og tre udvidede afsnit og distribueres globalt af Red Arrow Studios International og af Lumière i Benelux. Anden sæson blev desuden samlet op af AMC Networks’ Sundance Now i Nordamerika, England, Australien og New Zealand samt af NBCUniversal Global i Spanien og i de fransktalende territorier.  

Den nye sæson af hitserien ’Stella Blómkvist’ forventes at få premiere på Viaplay i 2021. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.