Skrevet den 19 oktober, 2017 | af Kofi Lawson

Hollywoods mest rentable skuespiller er Emilio!

Den mest rentable skuespiller i Hollywood er ikke Brad Pitt, Robert Downey Jr. eller Dwayne Johnson – det er Emilio Estevez. Og der er forskning til at bevise det.
Analytikere fra PartyCasino, har studeret billetindtægts-tal fra 1980 til 2017 og fandt ud af, at Emilio som nok er mest kendt for ‘Young Guns’, ‘Breakfast Club’ og ‘Mighty Ducks’, gav det bedste afkast af enhver A-liste mandlig skuespiller, der har spillet i mindst 10 film. For hver $ 1 brugt på Emilios film, genererede han $ 6,70 på billetkontoret.
De mandlige skuespillere, der genererede de næst bedste afkast, var lige så overraskende. Jean-Claude Van Damme: $ 4,20 for hver dollar, mens andre store investeringer var Mel Gibson ($ 3,50), Tyler Perry ($ 3) og Dudley Moore ($ 3).

Resultaterne for det værste afkast er også meget overraskende.

Brad Pitt returnerede kun 10 cent for hver $ 1 brugt, hvilket gør ham til den mindst rentable skuespiller i Hollywood.  Brad blev fulgt af Johnny Depp (20 cent), Robert De Niro (24 cent), Hugh Jackman (25 cent) og Anthony Hopkins (26 cent).
Det er godt at Emilio ikke er som hans meget berømte bror ( Det er nu du skal GOOGLE, hvis du ikke allerede ved hvem jeg snakker om)

Tags: , , , , ,


Om skribenten

Sci-fi nørd med en svaghed for Denzeeeeel.. (altså som skuespiller)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑