have a/s

Holstebros nye luksusbiograf

Gallaåbningen af Midt- og Vestjyllands nye luksusbiograf rykkede flere gange som følge af corona. Den 28. maj slår BIG BIO Holstebro endelig dørene op med en eksklusiv gallapremiere på den nye, stjernespækkede danske film Undtagelsen. Billetsalget til BIG BIO Holstebro starter mandag den 25. maj.

Alle gode gange 3 – endelig åbner Holstebros nye luksusbiograf BIG BIO
Louise Obel og hendes mand Henrik har ventet længe, alt for længe, på at kunne slå dørene op til den nye luksuriøse biograf med hele 5 sale. Først planlagde de en storslået åbning den 2. april med premieren på den nye James Bond ‘No Time To Die’. Premieren blev udskudt som følge af corona og planen blev at åbne den 26. marts med gallapremiere på den nye danske storfilm ‘Undtagelsen’. Dette blev igen aflyst, da Danmark lukkede ned den 12. marts.

Biografen har derfor stået klar til at modtage gæster i næsten 2 måneder. En biograf, der som den eneste i Midt- og Vestjylland har verdens bedste biograflyd, DOLBY ATMOS, i alle sale og reclinere, elektroniske sæder, der kan lægges helt ned, på samtlige pladser i alle 5 sale.

Biografparret glæder sig til endelig at byde velkommen – selvfølgelig i trygge rammer, der lever op til retningslinjerne fra ministeriet. Åbningen fejres med en gallaaften torsdag den 28. maj. Hele fredag den 29. maj fejres åbningen med gratis popcorn og sodavand til alle biografgæster.

Gallaåbningen med eksklusiv forpremiere på UNDTAGELSEN
BIG BIO glæder sig til at åbne med en eksklusiv forpremiere på den nye danske storfilm UNDTAGELSEN efter Christian Jungersens bestseller. For at undgå forsamling ude foran biografen, bliver den røde snor klippet i biografens største sal foran lærredet af borgmester H.C. Østerby. I salen er der champagne og chokolade, så gæsterne sammen kan skåle for en ny biografæra i Holstebro.

Dørene åbnes op for aftenens biografgæster i god tid, for at tage hensyn og give mulighed for afstand, når folk går rundt og kigger i biografen inden det store gallaarrangement. Der vil også være mulighed for at tilkøbe en tapas med vin i biografens nye café.

Et stærkt program klar til åbningen
BIG BIO Holstebro åbner alle fem sale for publikum fredag den 29. maj med stærke filmtitler. Der er Danmarkspremiere på den nye danske film ‘Kød og Blod’ med Sidse Babett Knudsen, feel good-filmen ‘The Peanut Butter Falcon’ og ligeledes den amerikanske thriller ‘Dark Waters’ med bl.a. Mark Buffalo og Anne Hathaway som hovedroller. Udover disse titler vil film, der knap nok nåede at være på programmet inden Danmark lukkede ned, selvfølgelig også blive genoptaget. Heriblandt ‘Bombshell’, ‘The Gentlemen’ og familiefilmen ‘Fremad’. Alle film i BIG BIO Holstebro kan som sagt nydes i luksussæder og med verdens bedste lyd, Dolby Atmos.

BIG BIO er Danmarks første biograf, der tænker bæredygtigt
Louise og Henrik Obel har selvfølgelig fokus på den store biografoplevelse med verdens bedste lyd, det store lærred og fantastiske stole. Men derudover har parret med Big Bio som den første biograf i Danmark fokuseret på bæredygtige tiltag. Heriblandt har man specialproduceret al emballage i en udgave, der er 100% komposterbar. Dette gælder både til sodavand, popcorn, slik og kaffekopper. Løsningen betyder reelt, at en stor mængde af biografens godt 30 tons affald om året kan blive til muld.

I foyeren byder BIG BIOs medarbejdere velkommen iført redesignede kitler doneret af DFD, De Forenede Dampvaskerier. BIG BIO har selv stået for designet af de upcyclede kitler, som er syet om på en socialøkonomisk systue.

Også i caféen har man tænkt sig om. Drikkeglassene er lavet af genanvendt glas, vinglassene har parret selv indkøbt rundt i landet hos diverse genbrugsbutikker, det samme gælder al bestik, og biografens keramikstel er brændt over åben ild ved en økologisk ren produktion.

Biografens ikoniske Onion-lamper fra Verner Panton er smuk 2. sortering, sofaerne er specialdesignet til BIG BIO med Danske Kvadrats genbrugsstoffer og stolene i caféen er brugte designerstole fra Wegner, Børge Mogensen og Kaare Klint. For godt design er også bæredygtigt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.